Upptäck verktyget som gör det möjligt att skapa riktiga kundrelationer online.

Vill du veta vad våra serviceverktyg kan göra just för dig?
Boka en digital demo med oss och få en rundtur i världens, kanske enklaste kundtjänstverktyg. Och ta reda på hur du kan lyfta din kundservice.

Få en demo       Se film om demo

 

 

Vad händer när du fyllt i kontaktformuläret?

Kort efter det att du fyllt i dina kontaktuppgifter kommer vi att ringa upp dig för att boka en tid som passar dig för en digital demo.

Vad ska du tänka på inför demon?

Fundera över vilka mål du vill uppnå, vilka förväntningar du har och vad som är viktigt för dig i ett samarbete.

Boka demo

Hur går en demo till?

Under mötet lär vi känna varandra och din verksamhet. Vi går igenom vilka förutsättningar och mål du har och hur våra tjänster skulle kunna hjälpa dig att nå dem! 

Genom skärmdelning visar vi dig mer om hur våra tjänster fungerar i praktiken. Du får en rundtur i vårt enkla gränssnitt och vi visar dig alla värdefulla funktioner som just du kan ha nytta av.

Boka demo

Vad händer efter demon?

Du kommer att få ett offertbaserat pris efter genomförd demo baserat på det vi pratat om. Väljer du att satsa på oss kommer vi att kunna ge dig en leveransklar tjänst inom bara 14 dagar!

Boka demo

1 Steg 1
2 Steg 2
3 Steg 3

Vad händer under demon?

Under en digital demo lär vi känna varandra och din verksamhet. Vi går igenom vilka förutsättningar och mål du har och hur våra tjänster skulle kunna hjälpa dig att nå dem!

Vi kommer under mötet att dela våran skärm och visa dig mer om hur våra tjänster fungerar i praktiken. Du får en rundtur i vårt busenkla gränssnitt där vi visar dig alla värdefulla funktioner som kan göra skillnad för just dig.

Efter mötet återkopplar vi till dig med ett offertbaserat pris efter baserat på dina målsättningar och möjligheter.

Hoppas vi ses! 👋