Vi på ImBox önskar dig en riktigt god jul och ett gott nytt år!

Du och vi har haft ytterligare ett år tillsammans, och det är vi otroligt tacksamma för. Att få följa med just dig på resan till att ge din kund service i världsklass, är bättre än både prinskorvarna och Jansson på julbordet🎄

Så, för att du ska komma i riktigt julstämning och inte känna dig som en främling, kommer här en samling av alla ImBox:ares jul, läs vidare – vi lovar det blir kul!

08.00,
Redan från julfrulle, är det full rulle.
Skämma bort alla kära med julklappar, som är både hårda och rektangulära. Sedan när aptiten åter jobbats upp, kommer därefter nästa hungriga grupp. 🎄

12.15,
Det ska ätas julbrunch med släkt och vänner, jullunch med resten av de andra som vi känner. Frossa i chilenskt julbord med sedvanliga traditioner, influerat av sydamerikanska fusioner. Med hopp om snö och pulkabus – ska det dansas kring granen, i varje hus.

14.59,
Kalle Anka börjar på pricken klockan tre. Och är den enda tablå-tv i realtid vi måste se – allt annat kan ju streamas i 4K-kvalité.
Bäst på julbordet är prinskorv enligt vissa, för andra är det just sillen man vill hissa (eller dissa).

🎅

En sak vi alla gemensamt har; är att likörtryffel, romrussin och marsipanchoklad är de praliner som i asken lämnas kvar. Det finns dock alltid någon senior som skrapet tar. 

En annan senior på besök till oss kommer, med tomteluva, skägg och släde. Tomten hinner med en visit hos oss alla, på ett bräde. Från Arvika, fjällen och Dalarna i norr, till Stockholm, Falkenberg och Göteborg. Oj, vi höll på att glömma Vänersborg!

Nu hoppas vi att du en riktigt god jul ska få – vad du än hittar på!

Öppettider för supporten!

Och vad ska vi hitta på under julen? Oj, en hel massa.
Men innan vi berättar vidare, finns det tider att passa:

🎄23/12 Öppet, 8.00-12.00
🎄24/12 Stängt
🌟31/12 Stängt
🗓6/1 Stängt
🗓 7/1 Stängt