Account Manager

Gillar du att skaffa nya kunder och att vårda de du redan har? 🌟

Då kanske du är vår nya Account Manager

 

arrow down

 

Om oss

På ImBox sker magiska saker. Vi är pionjärer med siktet inställt på att göra kundrelationer enklare och mer värdeskapande för företag. Inte nog med att vi har ett av marknadens bästa digitala kommunikationsverktyg, vi kan också hjälpa alla företag oavsett bransch. Med det sagt är möjligheterna oändliga och vår resa har bara börjat. Det är rätt många som diggar det vi gör, för jisses vad vi växer.

Är du redo att kavla upp ärmarna för att tillsammans med oss ta ImBox till nya höjder och bli en del av ImBox-familjen, där vi tillsammans tar oss an utmaningar och ser det som en självklarhet att fira våra framgångar. Vi behöver nu förstärka försäljningsteamet och kanske är det just dig vi söker?

Om jobbet

Just nu söker vi dig som besitter en smula affärssinne och social förmåga. Ditt jobb hos oss blir att kontakta och träffa ledare för medelstora och stora företag för att visa våra produkter. Det är du som ror affären i hamn, från prospektering, första kontakt och genomförande till att underhålla och utveckla relationen och samarbetet med dina kunder. Med andra ord kan tjänsten beskrivas som att du får möjligheten att driva ditt eget företag, i företaget.

Men du blir inte ensam. För även om du kommer att ha stort eget ansvar kommer du också att ha ett helt gäng med trevliga arbetskamrater som stöd. Dessutom får du chansen att jobba med en produkt som faktiskt är ganska lätt att sälja.

Vi växer så det knakar och har redan idag stora, internationella företag som kunder. Vårt huvudkontor ligger mitt i centrala Göteborg, men kunderna finns både i Norden och ute i Europa. Vi växer som sagt. Och det vill vi att du också ska göra. Din roll ska utvecklas med dig. I framtiden anpassar vi rollen efter ImBox behov och dina personliga mål, där det bara är du som sätter stopp för möjligheterna.

Vi tror att du👇

  • Har minst två års erfarenhet av merpart B2B-försäljning där du självständigt ansvarat för hela processen från prospektering till påskrivet avtal samt även utveckla affärsrelationen.
  • Tidigare erfarenhet av B2B-SaaS är ett plus.
  • Du behärskar svenska i tal och skrift då all kommunikation såväl internt som externt sker på svenska.
  • Är intresserad av entreprenörskap och digital marknadsföring.
  • Besitter social förmåga, är skarptänkt och har kundernas bästa i åtanke.
  • Är en gladlynt vinnarskalle.

Om du ger oss detta, ger vi dig 🥳

En spännande framtidVår tillväxtresa har bara börjat. Vi är verksamma i en framtidsbransch och vill gärna ha med dig på tåget.

Utbildning och coachning – Alla vi på ImBox är beroende av våra Account Managers, därför vill vi hjälpa dem att utvecklas inom B2B SaaS försäljning.

En trevlig arbetsplats – Vi sitter i fina lokaler i centrala Göteborg. Vi vill att du ska ha en grym miljö att jobba i.

Mycket skrattMan jobbar bättre när man har roligt. Vi jobbar jättebra.

Frihet – Du har eget ansvar för att skapa och förvalta din egna kundportfölj på ImBox. Med eget ansvar följer frihet.

Information ℹ️ 

Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Lön: Fast + generös provision

Placering: Göteborg: Göteborg. Vi kombinerar hemarbete och team-dagar på plats på vårt fina kontor i centrala Göteborg.

Frågor om tjänsten?

Kul! Då är du välkommen att kontakta Marcus, HR-generalist.
Skriv ett mail till marcus.berggren@imbox.se eller slå en signal på 073- 536 39 25. 🤗  

Account Manager

Skicka in ditt CV till oss

  • Max filstorlek: 48 MB.
  • Max filstorlek: 48 MB.