Lockas du av att arbeta på ett kreativt produktbolag där atmosfären är scale-up och möjligheterna oändliga?

Just nu söker vi en Frontend-utvecklare som vill joina vårt IT-team.😄

Om oss

På ImBox sker magiska saker – här är ingenting omöjligt! Vi är pionjärer med siktet inställt på att göra kundrelationer enklare och mer värdeskapande för företag. Inte nog med att vi har ett av marknadens bästa digitala kommunikationsverktyg, vi kan också hjälpa alla företag oavsett bransch. Möjligheterna är oändliga och vår resa har bara börjat. Med örat mot rälsen och ett tätt samarbete med våra kunder, utvecklar vi tjänster som revolutionerar kundkommunikation. Och överträffar morgondagen!

Om jobbet

Tänk dig att få arbeta på ett produktbolag där all utveckling sker inhouse. Där deadlines är utsuddade då fokus ligger på att göra rätt saker och att det får ta den tid den tar för att uppnå bästa möjliga resultat. Inte nog med det, du är inte låst till endast ett projekt, utan du kan hoppa mellan olika projekt och på så sätt variera din vardag utifrån din dagsform. Ditt fokus kommer vara frontend programmering (React) och att utveckla och möjliggöra kreatörernas schyssta och uppfinningsrika idéer i ren kod.

Som utvecklare hos oss på ImBox kommer du ingå i ett team bestående av nio personer, där alla har olika kompetenser men tillsammans utför underverk. Inom teamet kommer du få ett roligt, kreativt och stimulerande arbete med spännande projekt där egna initiativ uppskattas och dina idéer och inspel värdesätts högt. Vi tar hand om kundens önskemål och feedback och utvecklar lösninga

Du behärskar

  • TypeScript
  • HTML
  • CSS
  • React

 

Plus i kanten om du kan

  • Redux
  • StyledComponents

Om du ger oss detta, ger vi dig:

En spännande framtid – Vår tillväxtresa har bara börjat. Vi är verksamma i en framtidsbransch och vill gärna ha med dig på tåget.

En trevlig arbetsplats – Vi sitter i fina lokaler i centrala Göteborg. Vi vill att du ska ha en grym miljö att jobba i.

Mycket skratt – Man jobbar bättre när man har roligt. Vi jobbar jättebra.

Frihet – Du har eget ansvar för att driva,  prioritera och ta hand om dina ansvarsområden. Med eget ansvar följer frihet

Information

Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Lön: Japp, varje månad

Placering: Vi följer FHM rekommendationer och du utgår från hemmet, men har du feeling någon dag kan du åka in till våra schyssta lokaler i centrala Göteborg.

Skicka in ditt CV till oss

Frontend-utvecklare

  • Max filstorlek: 128 MB.
  • Max filstorlek: 128 MB.

Frågor om tjänsten?

Kul! Då är du välkommen att kontakta Marcus, HR- och kontorsassistent.
Skriv ett mail till marcus.berggren@imbox.se eller slå en signal på 073- 536 39 25. 🤗