Junior user experience

Har du ett intresse för att utvecklas inom programmering?
Då är det stor chans att det är dig vi söker!

The ImBox Story

På ImBox sker magiska saker. Vi är pionjärer med siktet på att förändra hur människor ser på digital kommunikation. På vardagligt språk tar vi fram innovativa kommunikationslösningar för företag. Det är rätt många som diggar det vi gör, för jisses vad vi växer. Därför behöver vi nu förstärkning för att kunna lägga i en ytterligare växel.

Och jobbet då?

Well, it’s not rocket science. Vi tror att denna rollen är som klippt och skuren för dig som har en fallenhet för programmering och logiskt tänkande men som tidigare inte riktigt fått chansen att visa vad du går för. Vissa skulle säkert kunna se det som en trainee-tjänst. Vi på ImBox ser det som en språngbräda in i programmeringsträsket och den digitala kommunikationens glada värld.Kanske är du nykläckt från en YH-utbildning, kanske vill du byta karriär eller kanske känner du bara att du vill ta ditt intresse för kod och programmering på allvar? Bränns det? Ja, då är det mycket stor chans att det är dig vi söker! Det är också fritt fram att argumentera varför just du borde får en chans.

I praktiken handlar det om att bygga upp våra tjänster åt våra kunder utifrån vårt backend-system, både funktionellt och grafiskt. Du blir en del av ett härligt gäng inom IT och Customer Sucess och kan suga åt dig all möjlig kunskap kring kod, programmering och digital kommunikation. Vi börjar där. Är du dessutom på riktigt intresserad av kod och har viljan att lära dig programmering? Ja då vågar vi utlova en ruggigt spännande resa i ett bolag som utvecklas i ett rasande tempo.

Plus i kanten för…

  • Någon typ av IT-utbildning
  • Erfarenhet inom programmering, speciellt CSS & HTML
  • Kunskaper inom grafisk design, speciellt Illustrator

 

Vi tittar gärna på ditt CV, men viktigare är att du är rätt person för jobbet.
Du kommer oavsett behöva lära dig en massa saker, nämligen.

 

Start: När du är redo!
Omfattning: Heltid
Lön: Absolut, varje månad
Placering: I nyrenoverade lokaler ett stenkast från Feskekôrka

 

Har du frågor eller är nyfiken på att veta mer?
Slå en signal till Marcus på 0763 39 31 57, eller skriv en rad i chatten.
Eller så kommer du förbi på en cappuccino och ser hur vi har det!