Motiveras du av att skapa kontakt och relationer med kunder?

 

Då är det dig vi söker!

Om oss

På ImBox sker magiska saker. Vi är pionjärer med siktet inställt på att göra kundrelationer enklare och mer värdeskapande för företag. Inte nog med att vi har ett av marknadens bästa digitala kommunikationsverktyg, vi kan också hjälpa alla företag oavsett bransch. Med det sagt är möjligheterna oändliga och vår resa har bara börjat.  Det är rätt många som diggar det vi gör, för jisses vad vi växer.

Vi står inför en spännande framtid och har valt att göra en storsatsning på just mötesbokning. Vill du bli en nyckelspelare tillsammans med vår nuvarande mötesbokare Adam, där ni tillsammans bygger upp denna funktion? Är du redo att kavla upp ärmarna för att tillsammans med oss ta ImBox till nya höjder och bli en del av ImBox-familjen? Då är det dig vi söker!

Om jobbet

Hos oss är företagskulturen så stark att till och med guldpalmen i entrén osar av ImBox-kulturen. Vår högsta prioritet är att alla medarbetare ska känna sig inkluderade och som en del av ImBox-familjen. För att skapa den känslan värdesätter vi varandra och tycker om att ha roligt ihop. Vi firar framgångar och att det är fredag –  AWs då och då är en självklarhet hos oss. Tillsammans har vi siktet inställt på att bli kundernas självklara val när det kommer till verktyg för kundkommunikation. För att fortsätta vår tillväxtresa vill vi att fler kunder ska få veta vad vi gör och vilket värde vi kan skapa för just dem. Därför söker vi nu dig som älskar att skapa kontakt med andra människor och viktigast utav allt, motiveras av att bli kundernas första kontakt med ImBox.

Frihet under ansvar – det kanske låter klyschigt, men hos oss på ImBox är det verklighet. I ditt arbete bestämmer du själv vilka branscher du är intresserad av och därmed prospekterar utefter det. Du ansvarar själv för hela ditt arbete från prospektering till bokat möte, och du lägger upp arbetet utifrån vad som passar dig bäst. Vi ställer inga tuffa kriterier som behöver uppfyllas i samtalet för att få boka ett möte, utan din uppgift är att skapa ett intresse för våra tjänster, identifiera ett behov för att sedan boka mötet. Det bästa av allt är att våra tjänster faktiskt är ganska lätt att sälja!

Du kommer teama ihop dig med vår grymma mötesbokare, Adam. Ni kommer tillsammans sätta upp mål för att engagera och inspirera varandra. Med spännande tävlingar och gemensamma delmål kan ni sporra varandra till att lyckas. Ni bestämmer vad som motiverar er!

Och som grädde på moset erbjuder vi dessutom en attraktiv grundlön för att skapa trygghet och en förmånlig provisionsmodell för att skapa drivet. För varför ska man behöva välja?

Vi växer så det knakar och har redan idag stora, internationell företag som kunder. Vårt huvudkontor ligger mitt i centrala Göteborg, men kunderna finns både i Norden och ute i Europa. Vi växer som sagt. Och det vill vi att du också ska göra. Din roll ska utvecklas med dig. I framtiden anpassar vi rollen efter ImBox behov och dina personliga mål, där det bara är du som sätter stopp för möjligheterna.

Vi tror att du.. 

  • Har minst ett års erfarenhet av mötesbokning inom B2B
  • Besitter social förmåga, är skarptänkt och har kundernas bästa i åtanke
  • Är gladlynt vinnarskalle,  vilket innebär att du vågar utmana dina gränser, hitta nya möjligheter för att på så sätt nå nya höjder.

 

Information

Start: September
Omfattning: Heltid
Lön: Fast + provision
Placering: Vi följer FHM rekommendationer och du utgår från hemmet, men har du feeling någon dag kan du åka in till våra schyssta lokaler i centrala Göteborg

Om du ger oss detta, ger vi dig:

En spännande framtid -Vår tillväxtresa har bara börjat. Vi är verksamma i en framtidsbransch och vill gärna ha med dig på tåget.

Utbildning och coachning – Självklart kommer du få stöttning och vägledning längs vägen, för du ska lyckas i din roll och karriär hos oss på ImBox.

En trevlig arbetsplats – Vi sitter i fina lokaler i centrala Göteborg. Vi vill att du ska ha en grym miljö att jobba i.

Mycket skratt – Man jobbar bättre när man har roligt. Vi jobbar jättebra!

Frihet – Du har eget ansvar för att skapa och förvalta din egna kundportfölj på ImBox. Med eget ansvar följer frihet. 

Skicka in ditt CV till oss