Är du duktig på att snabbt skapa kontakt och förtroende?

Då kanske du är vår nya Mötesbokare

Om oss

På ImBox sker magiska saker. Vi är pionjärer med siktet inställt på att göra kundrelationer enklare och mer värdeskapande för företag. Inte nog med att vi har ett av marknadens bästa digitala kommunikationsverktyg, vi kan också hjälpa alla företag oavsett bransch. Med det sagt är möjligheterna oändliga och vår resa har bara börjat.  Det är rätt många som diggar det vi gör, för jisses vad vi växer.

Vi står inför en spännande framtid och har valt att göra en storsatsning på just mötesbokning. Vill du bli en nyckelspelare tillsammans med vår nuvarande mötesbokare Adam, där ni tillsammans bygger upp denna funktionen? Är du redo att kavla upp ärmarna för att tillsammans med oss ta ImBox till nya höjder och bli en del av ImBox-familjen? Då är det dig vi söker!

Om jobbet

Just nu söker vi dig som älskar att skapa kontakt med andra människor och snabbt inger ett förtroende. Ditt jobb hos oss blir att kontakta ledare för stora och medelstora företag för att berätta om våra tjänster och produkter, med resultatet att boka ett möte. Det bästa utav allt är att du kommer teama ihop dig med vår nuvarande mötesbokare Adam. Ni kommer tillsammans sätta upp mål för att engagera och inspirera varandra, och kanske till och med slänga in en tävling här och där mellan er? Eller varför inte sätta upp ett gemensamt mål som ni ska nå? Möjligheterna är oändliga!

Vi växer så det knakar och har redan idag stora, internationell företag som kunder. Vårt huvudkontor ligger mitt i centrala Göteborg, men kunderna finns både i Norden och ute i Europa.

Vi växer som sagt. Och det vill vi att du också ska göra. Din roll ska utvecklas med dig. I framtiden anpassar vi rollen efter ImBox behov och dina personliga mål, där det bara är du som sätter stopp för möjligheterna.

Vi tror att du.. 

  • Har minst ett års erfarenhet av mötesbokning inom B2B
  • Besitter social förmåga, är skarptänkt och har kundernas bästa i åtanke
  • Är gladlynt vinnarskalle

 

Information

Start: September
Omfattning: Heltid
Lön: Fast + provision
Placering: Vi följer FHM rekommendationer och du utgår från hemmet, men har du feeling någon dag kan du åka in till våra schyssta lokaler i centrala Göteborg

Om du ger oss detta, ger vi dig:

En spännande framtid – Vår tillväxtresa har bara börjat. Vi är verksamma i en framtidsbransch och vill gärna ha med dig på tåget.

Utbildning och coachning – Självklart kommer du få stöttning och vägledning längs vägen, för du ska lyckas i din roll och karriär hos oss på ImBox.

En trevlig arbetsplats – Vi sitter i fina lokaler i centrala Göteborg. Vi vill att du ska ha en grym miljö att jobba i.

Mycket skratt Man jobbar bättre när man har roligt. Vi jobbar jättebra.

Frihet – Du ansvarar själv för hur du lägger upp och prioriterar ditt arbete, med eget ansvar följer frihet.

Skicka in ditt CV till oss