Ux designer

Lockas du av att arbeta på ett kreativt produktbolag där atmosfären är scale-up och möjligheterna oändliga?

Just nu söker vi en UX designer som vill joina vårt team.🤗

Information

Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Placering: Hybrid. Vi kombinerar hemarbete och team-dagar på plats på vårt fina kontor i centrala Göteborg

Om oss

Vår mission är att skapa digitala lösningar som gör det enkelt att skapa och upprätthålla kundrelationer i världsklass. Vi är ett produktbolag med innovativa kommunikationslösningar för företag. Idag är vi ett gäng om ett fyrtiotal personer varav tio jobbar med utveckling och våra kunder är allt från medelstora företag till kommuner och myndigheter.

Om Jobbet

Vår portfolio består till huvudsak av verktyg för chatt, FAQ, ärendehantering och telefoni. Hundratals företag har gett oss förtroendet att leverera produkter för kommunikationen med deras besökare, vilket innebär att vi hanterar trafik från miljoner användare varje dag.

Som en del av ImBox kommer du få jobba på alla eller de delar som intresserar dig bäst. Här känner alla varandra och vi jobbar nära tillsammans.

 

Vem är du?

Du har erfarenhet av att skapa gränssnitt som är visuellt tilltalande och enkla att använda. Vi tror att du kan designa en interaktiv prototyp som sedan implementeras av dina kollegor på front-end. Du ser lösningar där andra kör fast, drivs av att skapa innovativa digitala produkter samt är en tillmötesgående och kommunikativ lagspelare.

Vi värdesätter högt att du brinner för det du gör och att du trivs tillsammans med oss andra. På ImBox är du ingen resurs eller kugge i hjulet. Här är allas insatser precis lika viktiga och avgörande för ett episkt slutresultat!

 

Kvalifikationer för att bli framgångsrik i denna roll:

 • Stort dokumenterat intresse för UX och design

 • Arbete med prototyper och wireframes i Figma

 • Kreativ

 • Driven, energisk och social

 

Vi hoppas att du behärskar eller är intresserad av:

 • Animering

 

What’s in it for you?

På ImBox vågar vi utlova en ruggigt spännande resa i ett bolag i stor tillväxt.

Vår utveckling går i ett rasande tempo även kodmässigt, så tristess eller enformighet är inget vi pysslar med. Vi jobbar med en stor dos eget ansvar så dina arbetstider är flexibla.

Att ha roligt på jobbet är A och O, så vi har sett till att de trista detaljerna som t.ex. ditt pensionsspar är säkrat genom avtal. För att krydda det lite extra, på team-dagarna bjuder ImBox på frukost på kontoret och IT-avdelningen brukar skåla in fredagen med lite öl och mat. Låter det för bra för att vara sant? Det är sant!

 

Om du ger oss detta ger vi dig

En spännande framtid – Vår tillväxtresa har bara börjat. Vi är verksamma i en framtidsbransch och vill gärna ha med dig på tåget.

En trevlig arbetsplats – Vi sitter i fina lokaler i centrala Göteborg. Vi vill att du ska ha en grym miljö att jobba i. 

Mycket skratt – Man jobbar bättre när man har roligt. Vi jobbar jättebra! 

Frihet – Du har eget ansvar för att driva,  prioritera och ta hand om dina ansvarsområden. Med eget ansvar följer frihet.

Frågor om tjänsten?

Kul! Då är du välkommen att kontakta Marcus, HR- och kontorsassistent.
Skriv ett mail till marcus.berggren@imbox.se eller slå en signal på 073- 536 39 25. 🤗  

Sök till tjänsten

Bifoga CV samt portfolio i din ansökan.