Lansering av ImBox Help Center

Vi vet att många besökare famlar runt på hemsidor för att leta efter svaren de behöver, nu har vi kommit ett steg närmare en lösning med hjälp av vår nya tjänst.

Lättillgängliga svar för både besökare och medarbetare

Skulle du också vilja göra det enkelt för dina besökare att hitta rätt information utan att de ska behöva klicka sig runt på din hemsida utan framgång? Nu har vi gjort det möjligt genom att ta fram vår nya tjänst Help Center.

Tjänsten förenklar och sparar tid för besökarna att hitta rätt svar på sina frågor genom att vi skapat ett Help Center där all information tillåts få plats utan begränsningar på en och samma sida.

Ni kan även använda tjänsten som en kunskapsbank för era medarbetare och vem vill inte kunna finna svar snabbt utan att behöva gå några onödiga omvägar? Här finns svaren ni vill finna, besökare som medarbetare.

 

 

Spara tid från kundservice med hjälp av Help Center

Alla vill bespara tid från kundservice, en av de mest värdefulla kanalerna vi har. Genom att använda er av vårt nya Help Center kommer ni definitivt minska trycket på er kundservice då era besökare istället kan finna sina svar i ert Help Center och de slipper ta kontakt med er.

Uppdaterad är ett ord vi hör runt omkring oss hela tiden och det är precis vad Help Center är, eftersom ni själva styr är alla svar 100% aktuella och ni kan erbjuda bra kundservice med lättillgänglig information.

Tycker du också det verkar bra att samla alla frågor och svar till dina besökare på ett och samma ställe? Då är vår nya tjänst Help Center något för dig!

 

Hmm, jag vill läsa mer!