Tre nya tillskott till ImBox-familjen.

På ImBox går det fort! 🚀 Vi växer så det knakar och allt fler företag vill använda våra grymma tjänster.
Det tycker vi är väldigt roligt och är också ett kvitto på att det vi gör och tror på är rätt. Men för att vi på ImBox ska kunna fortsätta leverera grymma lösningar till våra kunder behöver vi också bli fler – och därför har vi nu fått tre ny talanger till våra team.

Säg hej till Matilda, Nathalie och Emelie. 👋

Matilda Törnquist.

Är vår nya och allra första Office Manager och värmlänning på ImBox! Hennes roll innebär att hon kommer att göra lite allt möjligt om dagarna, helt enkelt allt det där som behövs för att ett kontor ska kunna fungera. Hennes favoritfilm är Dirty Dancing och hon lever sitt liv efter mottot “Life is too short for dealing with bad food, cheap drinks and fake friends.“

Fem snabba med Matilda:

Landet eller Stan
Superstark eller Supersnabb
Konsert eller Spa
Kaffe eller Te
Skidsemester eller Solsemester

 

 

Nathalie Nyberg.

Är vårt senaste tillskott inne i IT-grottan. Nathalie kommer att se till så färg, form och integration av vår produkt samspelar med våra kunders profil och hemsida. Kort och gott “I make things look prettier”. När hon inte har något att göra brukar hon sticka på sin tröja som aldrig blir klar eller scrolla efter inspiration på Pinterest.

Fem snabba med Nathalie:

Katt eller Hund
Choklad eller Vanilj
Lägenhet eller Hus
Skräckfilm eller Romantisk komedi
Sola eller Bada

 

 

Emelie Bergstrand.

Är vår nya Customer Success agent. Hon är våra kunders högra hand när saker och ting inte fungerar som kunderna vill och hon svarar dem på alla möjliga frågor, höga som låga – Emelie ser med andra ord till att kunderna är nöjda och belåtna. När hon inte pratar med våra kunder drömmer hon om att resa till Nordnorge, Skottland och Island.

Fem snabba med Emelie:

Bok eller Film
Tidsoptimist eller Pessimist
Morgonmänniska eller Nattmänniska
Potatis eller Pasta
Havet eller Skogen

Varmt välkomna till familjen! 🧡

Vill du också bli en del av ImBox? Se våra lediga tjänster här.

 

Följ oss.