Vårt löfte

Customer relations made easy

Vill du att en digital kontakt med dig ska vara lika varm som en fysisk? Våra kundkommunikationslösningar är framtagna för att göra det enkelt för dig att ge service i världsklass.

arrow down

Varför just ImBox?

Det ska vara enkelt 

Att ge din kund service i världsklass och att ha med ImBox å göra.

Helhetsleverantör. Det enda verktyget du behöver. Du kan samla alla dina kundservicekanaler i ett och samma verktyg. Det blir inte enklare, bättre eller smidigare än att du bara behöver logga in i ett enda system för att hantera alla dina kunddialoger.

Enkelheten. Ingen använder tjänster som är krångliga. Därför är våra tjänster både enkla och användarvänliga, för såväl dig som din kund! ImBox kan vara världens enklaste it-system. Det tar inte veckor att komma igång, det tar timmar!

Svensk Support. Ett it-system kan vara komplicerad nog – och det ska aldrig kännas som en tröskel att be om hjälp. Med svensktalande support, svensk onboarding och coachning av erfarna kundvårdsspecialister under hela vårt samarbete, finns vi alltid här för dig.

Vad gör oss unika?

Du är vår produktutvecklare och vi din producent

InHouse. Alla de tjänster vi erbjuder dig idag är utvecklade tillsammans med våra kunder under flera år. Allt skapas inhouse av våra utvecklare och med dig som kravställare för hur tjänsterna kan hjälpa dig och dina behov. Våra säljare, support och utvecklare arbetar snabbfotat och med tät dialog tillsammans med dig som kund, för att skapa tjänster som hjälper dig att överträffa din kunds förväntningar på service.

Samla allt hos ImBox

Ett verktyg, ett inlogg, en leverantör – för alla tjänster!

Samla alla dina kundservicekanaler hos en leverantör effektivisera din kundservice. Med chatt, FAQ, ärendehanteringssystem, formulär, Help Center och telefoni, kan du med enkla medel ge riktigt bra service. Vill du chatta med dina besökare på hemsidan, svara på meddelanden från Facebook Messenger, skicka mail eller ringa ut och ta emot telefonsamtal – så kan du göra allt det via ImBox. Och om du hjälp med något, behöver du bara kontakta en support.

Läs mer

Resväskor använder ImBox

Mattias Strömberg, VD Resväskor.se: “Det är fantastiskt att uppleva en leverantör som är så generös och enkel att arbeta med som ImBox. Bara implementationen av tjänsterna var så enkel, och att komma igång med verktyget var ännu enklare.”

Läs caset här

Genuint

Du ska alltid få ut det absolut mesta av våra produkter, utifrån dina mål. Dina mål är våra mål. I vårt samarbete med dig vill vi att du alltid ska våga fråga och utmana oss i hur våra tjänster kan tjäna dig bäst. För det dina idéer som utvecklar oss.

Modigt

Vi kommer alltid sträva efter att våga testa nya funktioner och finesser som inte finns än på marknaden. För att alltid erbjuda dig den senaste innovationen inom kundkommunikation som skapar värde för dig och din kund.

Helhjärtat

Du ska älska att vara i kontakt med oss. För vi älskar att vara i kontakt med dig. Du ska alltid veta att vi gör vårt yttersta för dig och hjälper till med stort som smått. För att det vi gör tillsammans, förändrar världen inom digital kommunikation.

Vill du veta mer?

Boka en personlig demo med oss så visar vi hur du kan lyfta din kundservice till nästa nivå! Fyll uppgifterna så kör vi!

Samtycke*
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.