Våra tjänster

Vill du alltid överträffa dina kunders förväntningar?

Med vår expertis inom digital service och med dig som kravställare för hur våra tjänster kan tillgodose dina behov, skapar vi tillsammans kundservice i världsklass. 

Visa mig hur!

 

 

 

 

Kundserviceverktyg som gör
kundkommunikation möjligt i alla kanaler

ImBox Chatt

Chatta med dina besökare och möt dem där de faktiskt befinner sig. Hjälp fler samtidigt, skapa affärer, merförsälj och gör ditt digitala bemötande till din starkaste konkurrensfördel.

Läs mer

ImBox Ärendehantering

Effektivt ärendehanteringssystem som ger dig kontroll över inkommande ärenden och mail. Tjänsten hjälper dig att skapa struktur och höjer din produktivitet.

Läs mer

ImBox Telefoni

Telefoni som är enkel att använda, molnbaserad och som inte kräver någon hårdvara. Hantera alla dina kunddialoger i samma verktyg. Få insiktsfull statistik och ge service till en större kundgrupp!

Läs mer

ImBox FAQ

Med en smart FAQ hjälper du dina besökare att själva hitta svaren på sina frågor. Minska både dina återkommande ärenden och hjälp din besökare att få rätt svar direkt – oavsett tid på dygnet.

Läs mer

ImBox Formulär

Ett dynamiskt formulär anpassar sig efter vad besökaren vill ha hjälp med och gör dig alltid tillgänglig. Med automatisk sortering av ärenden skickas rätt information till rätt person.

Läs mer

ImBox Help Center

Med Help Center samlar du all information på samma ställe. Du ger besökaren en lättöverskådlig vy för att själva hitta svar på sina frågor. Kvalitetssäkrade svar som SEO-indexeras.

Läs mer

Tillval för våra tjänster 

BankID Chatt

Chatta säkert är en riktigt god ID. Du som använder ImBox Chatt kan koppla på BankID för att erbjuda dina besökare tryggare och säkrare konversationer.

Läs mer

Tillval för våra tjänster 

BankID Telefoni

Samtala friktionsfritt och tryggt! Du som använder tjänsten ImBox Call kan integrera BankID och erbjuda en säker och enkel identifiering av den du pratar med.

Läs mer

Tillval för våra tjänster 

Videochatt

I ett videosamtal kan du ge din besökare ett riktigt, personligt bemötande. Förstärk din närvaro hos dina kunder genom att erbjuda dem riktig service i en videochatt. 

Läs mer

Tillval för våra tjänster 

Instagram DM

Få dina direktmeddelanden från Instagram direkt in i ImBox-verktyget. Du svarar lika snabbt och smidigt som i den vanliga chatten – ja det är sant!

Läs mer

Tillval för våra tjänster 

Facebook Messenger

Få alla dina Facebook-meddelanden direkt in i ImBox Chatt. Ha alla dina kunddialoger samlade på samma ställe och missa ingen konversation.

Läs mer

Tillval för våra tjänster 

Wallboard

Nu kan enkelt visa upp realtidsstatistik för ImBox tjänster på en TV eller annan skärm exakt där du vill att det ska synas som mest.

Läs mer

Tillval för våra tjänster 

Hubspot och Salesforce

Psst! Du vet väl om att du kan köpa till vår integration med Hubspot och Salesforce för att synkronisera accounts och contacts?

1 BankID Chatt
2 BankID Telefoni
3 Videochatt 
4 Instagram DM
5 Messenger
6 Wallboard
7 Hubspot & Salesforce

”Vi vinner på att ha en helhetslösning för sin kundkommunikation. Tiden vi frigör kan vi i stället investera och lägga på arbetssysslor som vi tror skapar mervärde – både för oss själva, men framförallt för våra kunder.”

Klas Uppvall, Kundcentrumchef på Gavlegårdarna

Ingår alltid

Statistikverktyg som mäter effekterna på din kundservice?

Mätverktyget ImBox Analytics är speciellt framtaget för att analysera varje konversation, person och ärende som din kundservice har. Effektivisera din kundservice genom att bemanna kundtjänsten när din kund behöver service och var proaktiv med information som din kunder behöver. Och hur vet du när och om vad? Informationen hittar du i ImBox Analytics.

Läs mer här

Vill du veta vad vi kan göra för dig?

Boka en personlig demo och utforska vilka möjligheter som passar ditt behov!

Hantera alla dina kunddialoger i samma verktyg

Alla ImBox tjänster är WCAG-anpassade & följer GDPR

Enkelt att komma igång & att använda