Säg hej till framtidens kundservice

ImBox AI Chatbot

När framtiden knackar på och ImBot kliver in, finns det ingen återvändo. Skapad med den allra senaste och mest innovativa AI-teknologin integrerar vår chatbot sömlöst med ImBox andra tjänster för att snabbt och träffsäkert kunna bemöta dina kunder – dygnet runt. 

 

Boka en demo 

ImBot – En chatbot som vet vad den gör. 

Kundservice 24/7 

Flexibel support – dygnet runt! ImBot kan arbeta självständigt eller samarbeta med era agenter på utvalda tider eller undersidor.  

Optimal integration 

ImBox AI-drivna chatbot integreras sömlöst med våra befintliga tjänster för att ge snabba och precisa svar baserat på era chattloggar och FAQ.

Smidig problemhantering 

När ImBot stöter en fråga den inte kan svara på, eskaleras den smidigt till en mänsklig agent som i sin tur löser ärendet. 

Anpassningsbar teknik

Vår chatbot lär sig från varje interaktion för att optimera sin prestation och kan enkelt tränas för att spegla ert varumärke och tonalitet. 

Effektiv automatisering

Genom att automatisera standardärenden, frigör ImBot värdefull tid så att ni kan fokusera på mer komplexa arbetsuppgifter.

API-integrationer 

Med avancerade API-integrationer kan ImBot leverera exakt och uppdaterad information för att effektivisera svaren på specifika förfrågningar.

Vill du se vad ImBot går för? 

Samtycke*
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Upplev wow-effekten med ImBox AI chatbot

Boka en demo 

Tillgänglig dygnet runt  👉
hjälp fler på deras villkor!
 

 

 

Ger snabba, träffsäkra svar 👉
nöjdare kunder som konverterar mer!

 

 

Effektiviserar kundsupporten 👉
sänk kostnader och maxa resultaten!