Välkommen till en karriär på ImBox

Är du nyfiken, vill utvecklas, har engagemang och vill jobba på ett innovativt företag med störtsköna kollegor? Då kommer du trivas på ImBox!

Tillsammans skapar vi magi!

Vi tror på dig och vi vill se dig lyckas. Det är både utmanande och inspirerande att jobba här och du blir en viktig kugge i maskineriet oavsett vilket jobb du har. Vi skapar magi till våra kunder och framförallt en magisk arbetsplats. Vi resonerar alla olika vilket skapar en grymt utvecklande miljö. Du är efterlängtad!

 

Lediga tjänster

Försäljning & Kundvård

Account Manager

Kundkompisen är våra kunders bästa kompis

LÄS MER OCH SÖK JOBBET ▸

 

 

Utveckling

Webbutvecklare

Lockas du av att jobba med React, Node.Js med mera i en startup miljö?

LÄS MER OCH SÖK JOBBET ▸

 

 

…eller har du andra skills du tror vi behöver? 

SKICKA IN EN SPONTANANSÖKAN ▸

 

 

0

Antal ordvitsar som har passerat både in- och ut från ens öra. Kan du några är vi säkra på att de är bättre än våra!

0

Genomförda MarioKart race so far. Är du mer lagd åt spel som "Med andra ord" eller "Ticket to ride" så finns står alltid en kollega stand-by!

0

Så många gånger har låten "Despacito" spelats i våra högtalare. Vi vet inte vem den skyldige är men vi har börjat få våra aningar...

The ImBox way

Hos oss har vi alltifrån utvecklare, kundvårdare, säljare och marknadsförare. Ambitioner och drivet att verkligen förändra är ett recept. Det andra receptet stavas roligt och det också vi är väldigt bra på att ha. Vi ordnar ofta trivselaktiviteter, åker på spännande konferenser och vi värdesätter vår gemenskap.

 

Följ oss.