Jobba hos oss

Välkommen till en karriär på ImBox

Vi är en bonusfamilj utöver den vanliga, som tycker att det ska vara superkul att komma till jobbet! Faktiskt, så vill vi att du ska ha så roligt att det ska kännas trist att gå hem. Vi har en kultur på ImBox där sköna människor (som du) kan få frihet att göra det du är bäst på. Är du redo att skapa magi och hjälpa fler företag med att ge digital service i världsklass?
– Då har du hittat hem!

Lediga tjänster

Hemma hos oss finns utvecklare, kundvårdare, säljare och marknadsförare – alla med samma ambition och vilja att förändra förutsättningarna för kundkommunikation. Receptet för att lyckas är: 3 msk erfarenhet, 2 dl ambition och 1 l glädje. Att mixa dessa egenskaper är något vi är väldigt bra på. Vi ordnar ofta trivselaktiviteter, åker på konferenser och varje ny person som tillkommer välkomnas med öppna armar!

Livet på ImBox

What’s in it for you? 

  • 4 av 5 dagar jobbar du remote. Du väljer själv om du jobbar från fjällen, solstolen eller vårt kontor i centrala Göteborg!
  • Vi är ett spännande SaaS-bolag, verksamma inom flera olika branscher.
  • Mjuka deadlines är vår grej. Varför jobba med “kniven mot strupen” när du kan skapa magi utan stress och ha roligt på samma gång?
  • Start-up → scale-up → what’s next? Vår resa började 2013 och den har bara börjat. Häng med på tåget, du också!
  • Du blir en del av ImBox-familjen där frukostar, AW:s och aktiviteter är självklara inslag. Naturligtvis ingår även friskvårdsbidrag, förmånlig tjänstepension och sjukvårdsförsäkring! 💜

Läs mer om ImBox-familjen