Jobba hos oss

Välkommen till en karriär på ImBox

Vi är en bonusfamilj utöver det vanliga som tycker att det ska vara jäkligt kul att komma till jobbet. Faktiskt, så vill vi att du ska ha så roligt att det ska kännas tråkigt att gå hem. Vi har en kultur på ImBox där sköna människor (som du) kan få frihet att göra det du är bäst på. Är du redo att skapa magi och hjälpa fler företag med att ge digital service i världsklass?
– Då har du hittat hem!

Lediga tjänster

Hemma hos oss finns utvecklare, kundvårdare, säljare och marknadsförare.
Alla med samma ambition och vilja att förändra förutsättningarna för kundkommunikation. Receptet för att lyckas innehåller: 1 msk järnvilja, 2 dl erfarenhet och 10 l glädje. Att mixa dessa egenskaper är något vi är väldig bra på. Vi ordnar ofta trivselaktiviteter, åker på spännande konferenser och varje ny person som tillkommer i familjen välkomnas alltid med öppna armar.

En arbetsplats med goa kollegor, härliga kunder och ett starkt team på kundvård - jackpot!

Jag var sugen att komma till ett produktbolag i uppstartsfasen! ImBox är ett ungt bolag med en massa vilja, glöd och en spännande produkt, byggd på intressant teknik. Inom kort så var jag en del av ImBox.

Kollegorna är störtsköna, stämningen på kontoret är härligt avslappnad, man går runt i bara strumporna och variationen av arbetsuppgifter är bred!