Vi vill med hjärtat förändra sättet människor ser på kommunikation

Vår vision är att förändra sättet att se på kommunikation och vad det kan leverera. Resan har bara börjat och hittills håller vi en stadig kurs och fort går det!

Passion och glädje

Vi älskar det vi sysslar med och det ger i sin tur nöjda kunder. Dessutom har vi det oförskämt kul på vägen. Det hänger ihop!

Gemenskapen hos oss

Vi gör saker tillsammans och vi hjälper varandra. Det är ett av våra framgångsrecept för en awesome arbetsplats och kick-ass leverans!

Support

Lyhörda och vägledande

Vi lyssnar och är lösningsfokuserade. Det gör att vi kan vara både trendsättare och experter i vår vägledning av kunderna.

Bakgrund

Samhället blir mer digitalt och e-handeln fortsätter att öka. Kunder gör ingen skillnad på online och offline, utan förväntar sig samma service. Det ställer nya krav på personligt bemötande och hög tillgänglighet.

 

2013

Med sikte på att skapa interaktiva upplevelser som överträffar besökarens förväntningar och ökar företagens business, har ImBox sedan starten etablerats som en ledande kommunikationslösning.

Made in Sweden

ImBox är ett svenskt IT-företag som grundades av Joakim Rosén och Marcus Johansson. Målet var att skapa en innovativ tjänst med hög relevans inom digital marknadsföring. Idag har både målet och produktportföljen vuxit!

ImBox-familjen är en mix av talanger med skön attityd

På ImBox är alla en viktig kugge i maskineriet, det tummar vi aldrig på. Vi resonerar alla olika vilket skapar en grymt utvecklande miljö.

Hittills har vi fått förtroendet av en stor blandning aktörer inom olika branscher. Vår kundbas består av allt ifrån globala väletablerade företag till mindre bolag med spännande och unika nischer.

De har dock en sak gemensamt; de ställer höga krav på digital närvaro för deras webbplats. En närvaro som minskar avståndet mellan besökare och företag online.

Bakom varje enskild leverans ligger också ett gediget arbete. När vi ser effekterna det levererar motiverar det oss att fortsätta jobba hårt för våra kunder och växa tillsammans!

Följ oss.