Tillval

Facebook Messenger direkt in i ImBox.

Nu kan du få dina meddelanden från Facebook rakt in i ImBox, precis som en vanlig chatt! Du minskar risken att missa meddelanden samtidigt som du får in alla ärenden på ett och samma ställe.

 

BOKA DEMO

 

Synka med kollegan
utan att dubbelarbeta.

Du ser direkt i ImBox om någon besvarar ett meddelandet och historiken i ärendet. Då vet alla status och inget dubbelarbete sker. Du bestämmer själv vem som ska få meddelanden och hur många.

Du behöver inte använda privata Facebook-konton.

Det behövs inga privat Facebook-konton för att koppla ihop din företagssida på Facebook med ImBox. Det är en trygghet både för de anställa och för ditt bolag.

Logga in på ett ställe,
sen är du klar.

Känn ingen stress över att du missar något meddelande från Facebook och du behöver inte vara inloggad på fler ställen. Med vår koppling till Messenger behöver du bara vara inloggad på ett ställe.

 

Såhär smart är kopplingen

Vi levererar en smidig lösning som kommer underlätta för dig att ge samma snabba service till de som skriver från Messenger.

  1. Vi kopplar ihop företagets Facebooksida med ImBox
  2. Du bestämmer vilka som skall få dessa meddelanden och hur många åt gången
  3. När en Facebookanvändare skriver till er ser du omedelbart detta i ImBox och du svarar som en vanlig chatt – självklart kommer du kunna se att meddelandet är från Facebook!
  4. Historiken följer med så alla har koll på ärendents status

Samla ärenden i ett login

Har du tjugo flikar uppe, sju inloggningar igång och dessutom 4 post-it-lappar från kollegan på bildskärmen? Blir det en aning rörigt och dessutom en känsla av risken att missa ett ärende?

Känn istället tryggheten i att få in alla ärenden på ett och samma ställe och dessutom i ett enda login. Hos får du detta i ett enda verktyg. Smidigare, lättare och effektivare för din kundservice!

 

 

Är du inte ImBox-kund idag?

Ingen fara! Boka in en demo med oss där vi kan visa dig hur lätt det är att komma igång.
Skulle du dessutom vilja veta mer om några av våra andra tjänster löser vi det också!