Tillval för ImBox Chatt

Instagram DM raka vägen in i din ImBox.

Få dina direktmeddelanden från Instagram direkt in i ImBox-verktyget. Du svarar lika snabbt och smidigt som i den vanliga chatten – ja det är sant! Dessutom slipper du vara inloggad på flera ställen och missar aldrig ett meddelande eftersom allt samlas i en och samma vy. Låter det för bra för att vara sant? Det är det inte – låt oss visa hur! 

Få en demo Kontakta mig

 

 

 

Samarbeta effektivt & smart

Du ser ärendets status direkt i ImBox och om någon besvarat det. Du styr själv vilka som skall hantera alla meddelanden och hur många. Samarbeta effektivt, utan att dubbelarbeta!

Inget faller mellan stolarna

Med denna smidiga koppling ligger ditt företags Instagram DMs tydligt samlade i ImBox-verktyget tillsammans med dina andra kanaler och inget faller mellan stolarna

Logga in på ett och samma ställe.

Du behöver inte vara inloggad på flera ställen. Med vår koppling till Instagram behöver du endast vara inloggad i ImBox för att hantera och svara på DM´s och storymentions.

Hur kopplar jag ihop Instagram med ImBox?

  • Vi kopplar ihop ditt företags Instagram-sida med ImBox.
  • Du bestämmer vilka agenter som ska hantera meddelanden från Instagram och hur många chattar de får ha simultant.
  • När en Instagram-användare skriver till dig via DM, story mentions och story replies. ser du det direkt i ImBox och du svarar precis som på en vanlig chatt!
  • Historiken följer med så att alla har koll på ärendets status.

Drömmer du också om att endast ha ett login till alla dina kommunikationskanaler?

Med oss kan du samla alla dina kundkommunikationskanaler i ett enkelt och användarvänligt verktyg. Smidigt, lätt och mer effektivt för din kundserviceavdelning.

Tänk då hur najs det skulle vara med tryggheten att få in alla ärenden på ett och samma ställe, kopplat till ett enda login!

Få en demo