Årshjul för kundservice 2023 

Kickstarta hösten och ta din kundservice till nästa nivå 

Vi har tagit fram ett årshjul för kundservice – späckat med boostande pepp & smarta tips för effektiv planering av arbetet! Men vem har sagt att man måste börja med ett årshjul den 1 januari? Hoppa på nu och kickstarta hösten 2023 på allra bästa sätt.

 

arrow down

@keyframes move-up-down{0%,100%{-webkit-transform: translate3d(0, 0, 0);-ms-transform: translate3d(0, 0, 0);transform: translate3d(0, 0, 0);}50%{-webkit-transform: translate3d(0, -10px, 0);-ms-transform: translate3d(0, -10px, 0);transform: translate3d(0, -10px, 0);}}.animation-container {justify-content: center; display: flex;font-size: 1.14rem; color: white;-webkit-animation-name: move-up-down; animation-name: move-up-down;-webkit-animation-duration: 1s; animation-duration: 1s;-webkit-animation-fill-mode: both; animation-fill-mode: both;-webkit-animation-timing-function: ease-out; animation-timing-function: ease-out;-webkit-animation-iteration-count: infinite; animation-iteration-count: infinite;}

Är du redo? Nu kör vi – to infinity and beyond!

Här har vi publicerat utmaningar för samtliga veckor i augusti. Ladda ner hela guiden för att fortsätta hösten och givetvis ta del av årets totalt 52 utmaningar – smidigt, smart och lättillgängligt!

Jag vill ladda ner årshjulet!

Vecka 31

Utbildning🧑‍🎓

Vi vet att det kan vara lite motigt att komma igång med jobb efter semestern, så varför inte boka in en kortare utbildning inom ditt område inför hösten? Det finns mängder med kvällskurser, dagsutbildningar och digitala webinars att delta i. En utbildning kan höja motivationen, öka kompetensen och bredda perspektiven. Det är bara att börja utforska!

Vecka 32

Onboarding 👋

Börjar nya medarbetare hos dig i höst? I så fall, säkerställ en bra onboarding för dina kommande kollegor! Synka med HR-avdelningen gällande teknisk utrustning, konton, schema, genomgångar och annat som behöver vara spikat. Fundera också på hur ni kan göra första veckan lite mer speciell i form av fika, aktiviteter och snälla arbetstider.

Vecka 33

Nyhetsbrev 📨

Visst är det härligt att få inspiration, inbjudningar till digitala events och matnyttiga blogginlägg direkt i brevlådan? Signa upp dig på olika nyhetsbrev för att hålla koll på trender och omvärlden. Nyhetsbrev är ett ypperligt sätt för att hålla dig up-to-date inom kundservice och din bransch!

Vecka 34

Kick-off 🥳

Nu är de flesta tillbaka efter en välförtjänt semester. Kicka igång hösten med en givande workshop följt av en rolig teamaktivitet! Det här är ett ypperligt tillfälle att se tillbaka på och påminna om målen som sattes upp i början av året – engagera teamet och kom gemensamt fram till hur ni ska nå målen! Medarbetarna är din viktigaste resurs, så försök göra just din avdelning till den roligaste och dina medarbetare till de stoltaste.

Vecka 35

Röstmeddelanden🎙️

Vilka inspelade röstmeddelanden och telefonsvar finns i er bank? Lyssna igenom meddelandena och fundera över vilka inspelningar – både fasta och tillfälliga – ni behöver ha i er telefoni. Exempel på sådana inspelningar är välkomstmeddelanden, öppettider i höst och pågående driftstörningar. Genom att vara proaktiv och spela in nya meddelanden innan hösten drar igång på riktigt, får du bättre övergripande koll!

Ett årshjul – helt utan kostnad – för effektiv planering, boostande pepp & smarta tips! 💡

Jag vill ha hela årshjulet för 2023!