Inbäddat formulär för enkla kontaktvägar

Intelligent, villkorsstyrt formulär – inbäddat var du vill på sajten! Slipp floder av ostrukturerade inkommande mejl från t.ex. kontaktsidan. Ett perfekt komplement till vår smarta widgetlösning! 🙌

 

Få en demo om dynamiska inbäddade formulär

Varför ska du ha ett smart inbäddat formulär på sajten?

Bädda in vart du vill på sajten – på fler än ett ställe!

Formuläret kan fällas in var som helst på sajten där det går att lägga in ett script. Och det går att använda samma formulär på flera ställen. 

Avancerad dynamisk funktionalitet

Villkorsstyrt, och automatiskt anpassat innehåll i formuläret – precis som vanligt! Våra smarta formulär gör jobbet åt dig. 

Få all information strukturerad, på ett bräde 

Slipp floder av ostrukturerade inkommande mejl från t.ex. kontaktsidan. Öka er effektivitet och ge snabbare återkoppling – inte sällan genom ett enda mejlsvar!

Fler fördelar? Javisst!

  • Det skapar ytterligare en tydlig kontaktväg in för dina kunder inbäddat på valfri (gärna flera) platser på webbplatsen. Ett fenomenalt komplement till vår smarta widgetlösning! 🙌
  • Slipp floder av ostrukturerade inkommande mejl från t.ex. kontaktsidan.
  • Du kan länka direkt till det inbäddade formuläret från t.ex. ett nyhetsbrev eller orderbekräftelse – hurra! 🥳
  • Du får tillgång till ruggigt bra statistik som ger insikter för kontinuerlig optimering.
  • Och du! 👋 Det är också perfekt i interna dialoger på bolaget t.ex. på intranätet för att strukturera förfrågningar för snabbare och mer effektiva svar!
  • När formuläret väl är uppsatt kan du själv göra enklare justeringar och tweakningar i vårt admin-verktyg – det är enkelt!
  • Det inbäddade stylar vi givetvis för att passa din grafiska profil. 

 

Summan av den berömda kardemumman!

Du får all information du behöver, samlat och strukturerat och routat till rätt person eller avdelning för snabba och effektiva svar. Precis som vanligt med våra dynamiska formulär alltså – SWOOSH! 💨

Allt detta ökar givetvis möjligheten att lösa fler ärenden än någonsin – och det redan vid första kontakt! 

 

Få en demo om dynamiska inbäddade formulär

 

Effekter av inbäddat formulär? Oh YES!

Låt grafen som visar svarstiden hos en kund som implementerat vårt inbäddade formulär på sajten tala sitt tydliga språk – för vi behöver väl inte tala om

var vårt inbäddade formulär kom in i matchen och markant förkortade svarstiden och startade resan mot att för evigt eliminera syndafloden av ostrukturerade mejl?

Resultat: 

  • Den genomsnittliga svarstiden har hittills minskat från nästan fem dygn, ner till under ett dygn.
  • Mängden strukturerade mejl har ökat från 12% till 49% under samma period.

Dynamiskt, villkorsstyrt formulär – vad är grejen?

Ett enkelt formulär visar alla de fält som besökaren ska fylla i – på en gång. Ett dynamiskt formulär däremot, varierar i utseende beroende på vilken typ av ärende besökaren väljer. Det är helt enkelt ett smart formulär som ställer rätt frågor beroende på ärendetyp. Utifrån valet visas sedan anpassade fält, knappar och menyer. Besökaren ser alltså endast de fält som rör det ärende som hen behöver hjälp med – övriga bakomliggande fält visas inte. Detta ger ett flexibelt och korrekt flöde där kunden alltid skickar in rätt och relevant information till agenten som ska hantera ärendet.

Vilka effekter får du med ett smart dynamiskt formulär?

Du får dels ett smidigare och mer användarvänligt flöde för dina besökare och kunder, dels en markant högre effektivitet vid hantering av ärenden på din avdelning. Dessutom kan samma dynamiska formulär skicka ärenden till olika mottagare och avdelningar baserat på typ av ärende – helt automagiskt!

✓  Din besökare kan få kontakt oavsett tid på dygnet

✓  Du får alltid rätt information direkt från kunden

 

ImBox formulär i widget och inbäddat på sajt

Smarta formulär – inbäddat & i widget

ImBox smarta formulär är mångfunktionella och kan användas i  friliggande, inbäddat på din sajt eller i vår dynamiska widget. Det finns stora fördelar med båda utförandena, men det bästa av allt är att du slipper välja! 


Du kan använda båda varianterna i din uppsättning och de kan både vara helt olika eller spegla varandra, vilket innebär ett formulär, presenterat på två olika sätt. Allt går att lösa för att passa alla besökare och behov!

Boka en demo

 

“66% av 1851 inkommande ärenden under augusti månad stängde vi redan vid ”första mailsvar”. One touch-ärenden är vad vi eftersträvar och någonting vi lyckas med genom att få rätt information från kunden direkt för att stänga ärendet.”

– Ulrika Andersson, kundservicechef på Glitter

Följ upp resultaten av ditt formulär i ImBox Analytics och lär känna din besökare.

Med statistikverktyget ImBox Analytics får du full överblick över hur tjänsten levererar och möjlighet att följa upp dina resultat.

Här kan du se alltifrån svarstider och aktivitet till inkälla av ärendet och sidor som genererat leads.

Läs mer om ImBox Analytics

Vill du ha en receptionist som aldrig sover och som alltid skickar dina ärenden rätt?

Samtycke*
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.