ImBox 💜 Omniarch:
om e-handel & service

Är du redo att fördjupa dina kunskaper om e-handel tillsammans med ImBox och Omniarchs e-handelsexpert Benjamin? Drömmer du om att överträffa kundernas högt ställda förväntningar på service? Vill du utforska de senaste digitala kundserviceverktygen som kan revolutionera din support- och kundservicestrategi?

Då har du hittat rätt helt! Här har vi samlat våra bästa kunskapsfilmer som belyser e-handel och service i sin helhet med fokus på hur du maxar din konvertering på sajten och i din e-handel under säljhögtider som Black Week, Singles’ Day och julhandeln 🤩. Häng med! 

ImBox & Omniarch tipsar!

På vår Youtube-kanal kan du se alla våra filmer där vi pratar om kundservice, digitalt bemötande och vilka utmaningar och möjligheter som kommer med det. 

arrow down

  ImBox Youtube

 

Behåll ditt kundfokus 

Det kan tyckas vara en självklarhet men enligt undersökningar så är det få bolag som lyckas behålla sitt fokus på kunden. I dagens värld, där kunderna blir alltmer kräsna i sina inköpsbeslut, är det viktigare än någonsin.

Vi har sammanställt en kunskapssida med relevant information om hur du lyckas bemästra Black Friday och Julhandeln – med kundens behov i centrum. 

 

arrow down

Ta mig till kunskapssidan!

 

ImBox nöjd

Black Friday ImBox Kundserviceverktyg

 

Nyfiken på en samlad guide på saker att kolla upp inför jul och helgdagarna🎄?

Finns det smarta justeringar och anpassningar ni kan göra för att skapa en bättre upplevelse för era kunder och besökare under denna period? Javisst!

Ladda ner vår guide och sätt igång redan idag!

 

Ja tack, jag vill ha guiden med tips!