ImBox Customer Service Awards 2024

Customer Service of the Year

 

 

Great work needs to be celebrated! 

Utmärkelsen ”ImBox Customer Service Awards – Customer Service of the Year” hyllar företag som levererar snabb, lättillgänglig och personlig service genom innovativt arbete med ImBox tjänster – alltid med fokus på kundens bästa.

Motiveringen för vinnarna av utmärkelsen för 2023 löd så här:
“Genom sitt föredömliga användande av ImBox tjänster har pristagarna ärats med utmärkelsen ImBox Customer Service Awards.
Vinnarna visar på ett utmärkande och innovativt sätt vad kundservice, kundfokus och kundupplevelse är – på riktigt och ger kundservice i världsklass!”

Nominera ditt företag till ImBox Awards 2024

Sista datum för nominering till ImBox Awards 2024 är den 31/3.

Vad krävs för att vinna? 

Årets vinnare visar upp fantastiska resultat och överträffar ett antal högt ställda kriterier vad gäller personlig service, tillgänglighet, svarstid och kundnöjdhet.

Dessutom är pristagarna sanna inspiratörer i sin vilja att ständigt utvecklas inom kundservice, kundfokus och kundupplevelse. De ger sina kunder det lilla extra genom att använda ImBox tjänster på ett kreativt sätt utan att tumma på tydlighet och användarvänlighet. Vinnarna av ImBox Awards 2024 är förebilder som alltid hjälper och bemöter sina kunder på bästa tänkbara sätt i det digitala mötet. 

Hur utses vinnarna? 

En ansvarig projektgrupp går igenom nomineringarna som kommer in samt data för alla ImBox kunder. Kriterier för exempelvis tillgänglighet, personlig service och svarstider skapar då ett urval av kunder som går vidare i processen. De högst presterande kunderna som visar en genomgående hög servicenivå går därefter vidare till ImBox jury för bedömning. Slutligen koras 10 värdiga vinnare som röstats fram under stenhård konkurrens! 🏆

🌟 Här är vinnarna av ImBox Awards 2023 🌟