ImBox Customer Service Awards 2022

Customer Service of the Year

 

 

Great work needs to be celebrated! 

Utmärkelsen  ImBox Customer Service Awards – Customer Service of the Year bygger på att företaget eller organisationen lyckas erbjuda sina kunder och besökare snabb, lättillgänglig service, där man jobbar innovativt med ImBox tjänster.

“Genom sitt föredömliga användande av ImBox tjänster, ärats med utmärkelsen ImBox Customer Service Awards 2022″. 

Mottagarna av utmärkelsen, som verkar inom en bredd av branscher, visar på ett utmärkande och innovativt sätt vad kundservice, kundfokus och kundupplevelse är – på riktigt och ger alltså kundsevice i världsklass! Att erbjuda snabb, personlig och tydlig service gentemot sina kunder, är något de alla har som gemensam nämnare. Oavsett kanal hjälper pristagarna framgångsrikt sina kunder, där kundbemötandet kan ges i uttryck av såväl ett snabbt hej i chatten som ett dynamiskt och användarvänligt formulär. 

Vidare uppvisar mottagarna av ImBox Customer Service Awards en hisnande statistik. De ger kunderna det lilla extra genom att kreativt använda ImBox tjänster på samma gång som de inte ruckar på tydligheten och användarvänligheten. Summa summarum nyttjar vinnarna ImBox tjänster på ett exemplariskt vis, där de ska ses som förebilder i att alltid hjälpa och bemöta sina kunder på bästa tänkbara sätt i det digitala mötet.”

 

"Detta är en fantastisk utmärkelse som gör oss oerhört stolta! Vi är tacksamma för att ImBox levererar en teknisk lösning som hjälper oss att få en så nära och bra relation med kunden."

Skincity

"Vi har verkligen ett drömgäng på KS och jag är så otroligt stolt över vad de åstadkommer. Finare pris och bevis på att vi tar hand om våra kunder kan man nog inte få!"

SmartaSaker

"Det är våra medarbetare som bygger företaget och kundupplevelsen. Utmärkelsen är ett kvitto på det fantastiska arbete våra medarbetare gör för att vägleda kunder till bästa möjliga köpupplevelse."

Elon

ImBox Award insights – läs & inspireras av några av vinnarna 👇

Samtliga vinnare år 2022 🥳