Case

Hur ökar Nordic Wellness tillgängligheten för sina medlemmar?

Nordic Wellness är en av Sveriges största friskvårds-kedjor och med sina 226 gym och 270 000 medlemmar blir det många ärenden som kommer in. Se vilka fördelar Nordic Wellness har fått av att använda ImBox.

Boka demo

Verksamhet: Gymträning

Målgrupp: B2C

ImBox tjänst: ImBox Chatt, ImBox FAQ och ImBox Ärendehantering

Vilka tjänster använder ni från ImBox idag?

Idag använder vi ImBox Chatt, ImBox FAQ & ImBox Ärendehantering.
ImBox Tickets hjälper oss med att smidigt administrera alla inkommande ärenden via mail. Vi kan enkelt följa upp ett och samma medlemsärende – vilket har underlättat mycket.

För att kunna erbjuda våra medlemmar snabba svar valde vi därför också chatt – ImBox Online. Där kan våra medlemmar ställa sina frågor och få svar direkt, utan att behöva vänta i någon telefonkö eller på ett mail.

Och för de medlemmar som vill hitta svaret själva när de är inne på vår hemsida, när vi inte kan ta emot chattar och telefonsamtal, har vi vår FAQ – ImBox FAQ. Där kan våra medlemmar läsa sig till svaret och hitta mycket annan information.

Hur har tjänsterna bidragit?

Jag tycker att tjänsterna bara har bidragit positivt till vår verksamhet. Vi märker att inkommande samtal minskar när vi är aktiva i chatten. Vi ser också att många av våra medlemmar tar del av informationen via FAQ i stället för telefon eller mail.

Hur ökar ni tillgängligheten för era medlemmar?

Vi vill erbjuda många kontaktmöjligheter. Fördelarna med att erbjuda digital närvaro är att vi kan ge snabb service, att vi är lättillgängliga för våra medlemmar och att det är lätthanterligt för oss.

“Jag tycker att tjänsterna har bidragit positivt till vår verksamhet. Vi märker att inkommande samtal minskar när vi är aktiva i chatten.”

– Emma Klein, Kundtjänst Nordic Wellness

Nordic Wellness använder idag

ImBox Chatt

Chatta med dina kunder på hemsidan och möt din kund där de faktiskt befinner sig.

Läs mer

ImBox FAQ

FAQ är en smart sökruta som automatiskt visar din besökare svaren på de vanligast ställda frågorna.

Läs mer

ImBox Ärendehantering

Ett enkelt men effektivt ärendehanteringssystem som höjer din produktivitet och hjälper dig att alltid prioritera rätt ärende.

Läs mer

Vill du veta mer om våra tjänster?
Allt börjar med en demo.

Boka möte med oss

Läs fler case